“Google’ın Efendileri” Kadıköy’de “start” verdi…

Yazar:

Yeni nesil reklamcılığı Türkiye’ye taşıyan Start Reklam Ajansı, Kadıköy merkezli olmak üzere Türkiye genelinde çalışmalara başladı.

Dünyanın en büyük arama motoru Google’un yetkili sertifikası ile birlikte Kadıköy’de ofisini açan Start Reklam Ajansı yetkilileri, çalışmaları hakkında Kadıköy LIFE’a özel açıklamalarda bulundu.

“REKLAM FAALİYETLERİ SANAL ORTAMDAN DESTEKLENMELİ”…

Matbaa baskılı yayınların her zaman niteliğini ve etkinliğini koruyacağına dikkat çeken Start Reklam Ajansı İletişim Müdürü Edina Szabu, bununla birlikte günümüzde insanların aradıkları ürün ya da materyallere sadece “bir tık” kadar uzak olduklarının altını çizdi. Böylece reklam faaliyetlerinin sanal ortamdan desteklenerek hedeflenen kitleye ulaşabildiğine dikkat çeken Szabu, bir kurum ya kişinin Google arama motorunda isminin üst sıralara çıkmasının ticari hayatında öneminin son derece büyük olduğunu belirtti.

“GOOGLE’DA İLK SAYFADA GÖZÜKMEYEN KAYBEDİYOR”…

Çalışmalarını Satış Müdürü Göksel Gökkaya ve Google Adwords Uzmanı Zsolt Pilisko ile birlikte Kuşdili’ndeki ofisinde yürüten, Türkçe’ye de son derece hakim olması ile dikkat çeken Macaristan kökenli  Edina Szabu, açıklamalarında şunları ifade etti:

“Çağımız, teknoloji çağı… Bugün bir kurum, ürün ya da benzeri amaçla bir çalışma içerisine girildiğinde, alışveriş yapılmak istendiğinde kişiler Google üzerinden araştırma yapıyor. Her türlü kişi, iletişim bilgisi, adres ve benzeri materyallere Google üzerinden ulaşılıyor. Yani Google, herşeyin merkezi haline geldi.

Dolayısıyla Google’da etkin olan, hedef kitleye de ulaşmış oluyor. Biz de Start Reklam Ajansı olarak Avrupa’da uzun zamandır, Türkiye’de ise henüz yeni yeni oluşmaya ve oturmaya başlayan sanal marketing sektöründe dev bir adım atmak istedik. Ekibimizi işini bilen, uzman bir kadrodan oluşturduk. Kısa sürede bünyemizde kurumsal çalışmalar yapan firmalar ile çalışmaya başladık. Türkiye’de internetin önemi biliynior. Bu nedenle çalışmalarımızda sıkıntı yaşamıyoruz. Bugün Google’da bir bölge için anahtar kelimelerle ara yapıldığında firmanız ilk sayfaya düşmüyor ise, 10 potansiyel müşterinizden 9’unu kaybediyorsunuz.

PROVA KAMPANYA YAPIYORUZ…

Bizimle çalışmak isteyen kurum ya da kişilere prova kampanya uyguluyoruz. Bu süre içerisinde ‘Google’da ne kadar arandılar, kaç kişi web sayfalarına ulaştı, tıkladı’ gibi istatistikleri rapor halinde sunuyoruz. Zaten çalışmamızı gören firmalar, Start Reklam Ajansı’mız ile çalışmaya başlıyor. İlk olarak 300 TLödeme ile başlayan ortak çalışmamız, ardından firmanın kalıcı bir çalışma istemesi halinde, etki alanına göre aylık belirli ücretler üzerinden devam ediyor. Hedef kitle, bölgeye göre belirlenebiliyor. Örneğin ilçe kategorisinde Kadıköy, ilde İstanbul, ülke olarak ise Türkiye ya da tüm dünya…

TÜRKİYE İÇİN ‘START’ DEDİK…

Kurumumuzun ismine, Türkiye’de profesyonel marketing çalışmalarının yeni başladığı bir döneme işaret etmek amacıyla Start Reklam Ajansı olarak karar verdik. Biz hazırız… Kurum, kuruluş ve kişiler bizimle yeni bir başlangıç yapabilirler…”

k iletişim yayınları

Beğenebileceğiniz Diğer Haberler

Bir yorum bırakın