Beşiktaş’ta gerçekleştirilen hain terör saldırısında ne yazık ki 38 şehidimiz, 14’ü yoğun bakımda en az 155 yaralımız var. Türkiye’yi bölmek, parçalamak ve himayesi altına almak isteyen odaklar yine hain yüzünü gösterdi. Terör odaklarına ve maşalarına mesajımız açık: Dün başaramadınız, bugün başaramıyorsunuz, yarın yine tek vücuduz ve başaramayacaksınız. Eninde sonunda yok olacaksınız. Bir vurdukça bin geleceğiz, daha da güçleneceğiz, sizi bitireceğiz.

Beşiktaş-Bursaspor karşılaşmasının gerçekleştiği Vodafone Arena Stadı yanında ve Maçka Parkı’nda ardı ardına terör eylemlerinde ciğerimiz dağlandı. 30’u polis, 8’i sivil olmak üzere toplam 38 vatandaşımız şehit düştü.

sehitler-olmaz-vatan-bolunmez-kadikoylife-anadoluyakasi-haberistanbul-tourmag-bagdatmagazin

AYAĞA KALK TÜRKİYE! CEZALANDIR!

Dış güçlerin maşası olarak yıllardır katliamlar yapan PKK/PYD, FETÖ, TAK, DHKP-C, IŞİD gibi birçok örgüt, son zamanlarda metropollerde eylemlerini artırarak istikrarsızlık ortamı oluşturmaya çalışıyor. Her biri isimlerini değiştiriyor ancak aynı amaca hizmet ediyor. Bu gibi örgütlerin iki büyük silahı ise ajitasyon ve provokasyon propagandalarıyla beyinleri yıkamak, ticaret ve ekonomiyi ele geçirerek örgütlerin büyümesini sağlamak.

KAÇAK SİGARALAR, TÜTÜN ÜRÜNLERİ, MARKETLER; ESNAF KILIĞINDA TERÖRÜ BESLİYOR…

Özellikle İstanbul’da uzun yıllardır kaçak sigara ve içki satışları ile büyük gelirler elde ettiği emniyet kayıtlarına yansıyan terör sempatizanları, eylemci teröristlerin ekonomik ayağını oluşturuyor. Masum esnaf kılığında dükkan işleten teröristler, elde ettikleri gelirleri terör destekçisi siyasi odaklara, teröristlere ve bağlı oldukları kuruluşlara aktarabiliyor. Masum vatandaşlar ise bir anda farkında olmadıkları terör ekonomisinin ortasında kalabiliyor. Vatandaşlar öyle bir kıskaca alınıyor ki, teröre karşı lanet okuyan bir kişinin içtiği her sigara, aslında askerine ve polisine kurşun olarak dönüyor. Yine daha önce birçok işletmenin, özellikle market zincirlerinin terör odaklarına destek verdiği de kamuoyuna yansımıştı. Böylelikle gündelik ihtiyaçlarını alan vatandaşlar, kasadan geçen her ürünlerinde terör odaklarına farkında olmadan bir miktar katkı sağlamak zorunda bırakılıyordu. Yine bu süreçte vatanını sevenleri saf dışı bırakıp, terör yanlılarına iş olanağı sağlayan işletmeler de Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceğine dinamit döşeyen önemli faktörlerden.

AJİTASYON VE PROPAGANDADA UZMANLAŞMIŞ HAİNLER ARAMIZDA…

Yine terör örgütlerinin en büyük kazançlarından biri de, masum vatandaşların arasına soktukları propaganda ve ajitasyon uzmanları. Halkı çeşitli tahrik edici ayrıntılarla kin ve düşmanlığa sürükleyen bu odaklar, özellikle sosyal medyada önemli ölçüde etkin. Terörün siyasi odaklarını, terör sempatizanlarını ve teröristleri “cici çocuk” göstermeye çalışan hainler, bir kişiyi daha kandırıp kendi görüşlerine çekmek için tüm yolları denemeyi bir dava olarak görüyor. Bu süreçte en ciddi oyunları ise, terör odaklarını olağan ve normal algılatmaya çalışmaları… Bu nedenle vatandaşların dikkatli olarak, vatansever duygularını kalkan olarak kullanıp tuzağa düşmemeleri büyük önem taşıyor.

k iletişim yayınları

Beğenebileceğiniz Diğer Haberler

Bir yorum bırakın