TEV’den Ustaları Anma Konseri

Yazar:

Türk Eğitim Vakfı (TEV) Anadolu Yakası Şubesi, “Ustaları Anma Konseri” başlığı altında özel bir buluşma düzenliyor. Kozyatağı Kültür Merkezi’nde 7 Mayıs Salı akşamı gerçekleşecek konserde, Türk Sanat Müziği’nin altın isimleri olarak anılan büyük ustaların eserleri Murat Seçkin tarafından seslendirilecek.

SAFİYE AYLA’DAN ZEKİ MÜREN’E, FERDİ ÖZBEĞEN’E…

Konser kapsamında Safiye Ayla, Zeki Müren ve Ferdi Özbeğen’in Türkiye’ye mâl olmuş şarkıları seslendirilirken, hayatlarından kesitler de konuklara aktarılacak. Etkinlikte bundan 6 yıl önce yitirdiğimiz, tüm mal varlığını TEV’e bağışlayan efsane tiyatro sanatçısı Macide Tanır da anılacak ve yaşamı ile ilgili bir video gösterisi sunulacak.

KATILIM ÜCRETSİZ…

Bu yıl kuruluşunun 52. yılını kutlayan Türk Eğitim Vakfı’nın ülke genelinde düzenlediği etkinliklere TEV Anadolu Yakası Şubesi olarak bir anma konseri ile katkı vermek istediklerini dile getiren TEV Anadolu Yakası Şubesi Müdürü Seda Ekincioğlu Oral; “Kozyatağı Kültür Merkezi Gönül Ülkü & Gazanfer Özcan Sahnesi’nde bu anlamlı buluşmayı düzenledik. Katılımın tamemen ücretsiz olduğu bu anma konserine, başta Kadıköylüler olmak üzere tüm dostlarımızı bekliyoruz” dedi.

TEV
Türk Eğitim Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Şenol Güneş, TEV Genel Müdürü Yıldız Günay, 7 Mayıs tarihindeki konserde sahne alacak sanatçı Murat Seçkin ve TEV Anadolu Yakası Şubesi Müdürü Seda Ekincioğlu Oral…
k iletişim yayınları

Beğenebileceğiniz Diğer Haberler

Bir yorum bırakın