Kadıköy’de havai fişek kullanımı yasaklandı

Yazar: Cenay Toprakkaya

Kadıköy Belediye Meclisi’nde 7 Eylül Pazartesi günü görüşülen havai fişek kullanımına yasak maddesi, oy birliğiyle kabul edildi. Gündemde görüşülen maddelerden biri de sağlık emekçileri içindi. Oy birliğiyle kabul edilen bu maddeye göre, sağlık emekçilerinden nikah işlemi ücreti alınmayacak.

Kadıköy Belediye Meclisi Eylül Ayı Meclis Toplantısı, 7 Eylül Pazartesi günü gerçekleşti. Gündem maddeleri arasında Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nün teklif ettiği havai fişek kullanımının yasaklanması ile ilgili madde, oy birliğiyle kabul edildi. Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, konu ile ilgili şunları ifade etti:

havai fişek
ODABAŞI: TÜM SİYASİ PARTİ MECLİS ÜYELERİNE TEŞEKKÜR EDERİM…

“Bugüne kadar hiçbir etkinliğimizde havai fişek gösterisi yapmadık. Bundan sonrası için de Kadıköy’de kullanılmaması adına, bugünkü ilk meclis toplantımızda gündemimize aldık. Her canlının yaşam hakkına saygılı bir belediye olarak, gündem maddesi oy birliğiyle kabul edildi. Tüm siyasi parti meclis üyelerine teşekkür ederim.”

SAĞLIK ÇALIŞANLARINDAN NİKAH ÜCRETİ ALINMAYACAK…

Mecliste görüşülen bir diğer madde de pandemi sürecinde büyük özveriyle hizmet veren sağlık emekçileri içindi. Yazı İşleri Müdürlüğü’nün teklif ettiği maddeye göre, kamu ya da özel sektörde çalışmakta olan tüm sağlık emekçilerinin nikah işlemlerinden ücret alınmayacak.

k iletişim yayınları

Beğenebileceğiniz Diğer Haberler

Bir yorum bırakın