“AYYAR HAMZA” bahar sezonuna başladı…

Yazar:

Usta tiyatrocu Enis Fosforoğlu’nun yeni oyunu “Ayyar Hamza”, bahar sezonuna başladı. Bostancı Rotary Kulübü’nün ev sahipliği yaptığı gala gecesinde, konuklar adeta kahkahaya boğuldu.

Halis Kurtça Kültür Merkezi’nde, 16 Mart gecesi başlayan yeni sezonun ilk galasına gösterilen ilgi oldukça fazlaydı. Bostancı Rotary Kulübü’ne tahsis edilen gala gecesinde elde edilen gelirin, Bostancı Rotary Kulübü tarafından yardıma muhtaç çocukların yararına kullanılacağı açıklanan geceye, Kulübün bütün üyeleri katıldı.

Ayyar H. Manşet

Moliere’in “Scapin’in Dolapları”ndan uyarlandı…

Ali Bey’in, ünlü yazar Moliere’in “Scapin’in Dolapları” adlı oyunundan esinlenerek ortaya çıkardığı Ayyar Hamza, Enis Fosforoğlu tarafından günümüz Türkiye gerçeklerine uyarlandı. Oyun, günümüzde yaygın figürler olan biri iyi, diğeri kötü; zengin babalarından para sızdırmak isteyen haylaz iki oğlun çabalarını ve o parayı çocuklardan almak için çeşitli organizasyonlar ayarlayan Hamza’nın etrafında geçiyor…

Kahve Mania hediye kahve çeki dağıttı…

Gala gecesine renk katan bir başka isim ise, Bağdat Caddesi üzerinde yeni açılan, Türkiye’nin yeni kahve ve kafe markası Kahve Mania’nın sahibi Yıldız Çardak oldu. Çardak, oyuna gelen konuklara kahve ve kahveli lokum ile ücretsiz kahve çeki dağıttı.

Oyunun sonunda, Bostancı Rotary Kulübü Başkanı Nesrin Çakmaklı tarafından Enis Fosforoğlu ve ekibine çiçek verildi. Oyun, Enis Fosforoğlu’nun Bostancı Rotary Kulübü’ne ve konuklara teşekkür etmesiyle sona erdi…

ayyar hamza (3)

ayyar hamza (7)

ayyar hamza (6)

ayyar hamza (5)

ayyar hamza (4)

ayyar hamza (2)

 

 

 

k iletişim yayınları

Beğenebileceğiniz Diğer Haberler

Bir yorum bırakın