Varna Operası’nın divası Kadıköy CKM’deydi…

Yazar:

Bulgaristan Varna ve  Caddebostan Sahil Lions Kulübü sponsorluğunda, Kadıköy Belediyesi katkıları ile CKM’de  düzenlenen Şan konserinde, Varna Operası Direktörü Soprano Daniela İvanova Dimova ve Tenor Bülent Külekçi, muhteşem bir şan konseri verdiler.

Sanatçılara, piyanist Zhaneta Nikoleva Benun ve Nurser Ugan eşlik ettiler. Programda bir konuşma yapan 118-Y Lions Kulüpleri Kültür Sanat Komitesi Başkanı Nesibe Müsevitoğlu; “Kasım ayında Varna Belediye Başkanı Kril Yordanov’u ziyaretim sırasında, Kadıköy ve İstanbul’daki kültür sanat faaliyetlerinden bahsetmiştim. 2019 yılında Avrupa Kültür Başkenti olmaya aday olan Bulgaristan’ın Varna kenti ile kültür sanat alanında ortak aktiviteler yapma kararımızı da orada vermiştik. Varna Lions Kulübü ile bu ortaklaşa üçüncü etkinliğimiz oldu. Ekim ayında 10 Lion, 10. Uluslararası Veteran Masa Tenisi turnuvamıza katıldılar. Ardından da biz Varna’ya gittik, Varna Lions’un düzenlediği ‘Kışa Merhaba Balosu’na katıldık. Şimdi de bu konserin sponsorluğunu birlikte gerçekleştiriyoruz. Emeği geçen Lion arkadaşlarımıza, sanat ve sanatçıya destek veren Kadıköy Belediyesi Başkanı Av. Selami Öztürk’e  teşekkürü bir borç biliriz” dedi.

Güzelliği ve sempatik davranışı ile izleyicilerin büyük beğenisini kazanan soprano Daniela İvanova Dimova, sesi ile de izleyenleri büyüledi.

Konser sonunda Anadolu Yakası Lions Kulüpleri Federasyonu Genel Yönetmeni Ln. Ender Canıtez, Caddebostan Sahil Lions Kulübü Başkanı Ln. Savaş Pravuştalı ve Ln. Nesibe Müsevitoğlu, sanatçılara teşekkür plaketlerini birlikte sundular.

Sanatçılar İstanbul’da kaldıkları süre içinde, Caddebostan Sahil Lions Kulübü üyelerinin misafirperverliği ile Kadıköy ve İstanbul’un tarihi-turistik yerlerini gezmeyi de ihmal etmediler.

DSC08914

IMG_2579

 

 

 

k iletişim yayınları

Beğenebileceğiniz Diğer Haberler

Bir yorum bırakın