LÖSEV çocuklarının muhteşem Almanya kampı…

Yazar:

Lösemiyi yenmiş 5 çocuk, 30 Haziran-8 Temmuz 2010 tarihleri arasında Almanya’da düzenlenen kampa katıldılar.

Kampta muhteşem vakit geçiren LÖSEV çocukları, ilk defa farklı bir kültür, dil ve insanlarla tanıştılar. Alman Kanserli Çocuklar Vakfı ve Waldpiraten Kampı yetkilileri tarafından hazırlanan günlük program dâhilinde, Alman arkadaşları ile beraber yüzme, tırmanma, akrobasi, el işi, bisiklete binme gibi birbirinden keyifli etkinliklere katıldılar.
 
Heidelberg’teki “Eski Şehri” gezdiler. Bu sırada çeşitli tarihi yerleri, sokakları, binaları ve caddeleri fotoğrafladılar ve alışveriş yaptılar. İlk defa Mannheim şehrinde “Die Nachtigall” adlı operayı seyrettiler. Yine Mannheim şehrinde, itfaiyecilerin kullandığı tekneye binerek; Ren ve Neckar nehirleri üzerinde gezintiye çıktılar ve hatta bu tekneyi sürme fırsatı da buldular.
 
 
Ve Gala Gecesi…
 
Kamp sonunda tüm katılımcılara, edindikleri becerileri sergileyebilecekleri bir “Gala Gecesi” düzenlendi. Öğrendikleri sihirbazlık, akrobasi ve dans gösterilerini hem arkadaşlarına, hem de kamp yetkililerine başarıyla sunan LÖSEV çocukları, bu muhteşem kampta 9 günü rüya gibi geçirdiler ve unutulmaz anılarla Türkiye’ye döndüler.
 
Teşekkürler LÖSEV!
Teşekkürler LÖSEV Gönüllüleri!
Elif Ayça Güleryüz (12), Metin Eren Perçin (12), Osman Pehlivan (14), Mukadder Güney (15) ve İrfan Bozatlı (16)…
 
k iletişim yayınları

Beğenebileceğiniz Diğer Haberler

Bir yorum bırakın