Kadıköy Şifa’nın Ataşehir Hastanesi Açıldı…

Yazar:

Kadıköy’ün ilk özel hastanelerinden biri olan Kadıköy Şifa’nın Ataşehir Hastanesi hizmet vermeye başladı.

1 Ekim 2010’da Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın katılımıyla açılış kurdelası kesilen hastanenin Ataşehir ve çevresinde oldukça önemli bir boşluğu dolduracak gözüyle bakılıyor.

Bakan Yıldız: “ Tebrik ediyorum ” dedi…

Hastanenin açılışında konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, 2003 yılında Türkiye’de yatırım için ayrılan miktarın 4 milyar TL civarında iken, bu yatırımın 14 milyar TL civarına geldiğini belirterek, “Buradaki değişimin en önemli parçası, özel sektörle beraber bunun yapılabiliyor olması. Kamu, elindeki doktor, hemşire ve tüm hasta bakıcılarıyla beraber, bütün sağlık çalışanlarıyla beraber özelleşmesini insan kaynaklarıyla beraber idare etmek durumundaydı. Tabii burası son derece kaliteli, konforlu ve kalite ödülü almış bir yerdir. Bunun için tebrik ediyorum” diye konuştu.

sifa03

Özel Kadıköy Şifa Ataşehir Hastanesi, 10 bin metrekarelik alanda, 87 yatak kapasitesi, yenidoğan ve erişkin yoğun bakım üniteleri, tam otomatik işletim sistemine sahip ameliyathaneleri, günü birlik cerrahi ünitesi ve doğumhaneleri ile hizmet verecek.

10.000 metrekarelik alanda hizmet verecek.

Uluslararası işbirlikleri ile “hizmette farklılık” prensibini ön plana taşıyacağı değişik alanlarda sağlık hizmeti sunacak olan Kadıköy Şifa Ataşehir Hastanesi, akıllı bina mimarisi ve mekanik alt yapısıyla her türlü yeni teknolojiye uyumlu, ileri otomasyon sistemleri ile kesintisiz takip edilen toplam 10.000 metrekarelik alanda hizmet verecek.

 sifa02

Konuklar Hayran Kaldı…

Kadıköy Şifa’nın bütün çalışanları açılışta konukların rahat edebilmesi ve hastaneyi layıkıyla gezebilmesi için kendilerini görevli hissettiler ve bunu en iyi biçimde yerine getirdiler. Elif Biçer’de bu isimlerden biriydi. O’nu  Arzu Türkmen, Sabaattin Aksoy ve  Akın Erdem’e  rehberlik ederken görüntüledik…

k iletişim yayınları

Beğenebileceğiniz Diğer Haberler

Bir yorum bırakın