“Bir Ünite Kan, Hayat Kurtarır”a BYOTELL’den destek…

Yazar:

BYOTELL(2)

BYOTELL çalışanları, "Bir Ünite Kan, Hayat Kurtarır" kampanyasına destek olmak için kan verdi.

BYOTELL’in hayata geçirdiği "Bağışlayacağınız Bir Ünite Kan, Hayat Kurtarır" kampanyasında otel yönetim kurulu, yöneticileri ve tüm personeli bir araya geldi.

BYOTELL çalışanları, kan bağışının insan hayatı için önemi konusunda gönüllü, bilinçli ve düzenli kan bağışçısı sayısının artmasını hedefleyen kampanyaya geniş bir katılımla destek oldular.

Kampanya Kasım ayında Kızılay yetkililerinden alınan eğitimle başlatıldı. Tüm personele verilen kan bağışı eğitiminde, Türkiye’de, yılda 1 milyon 800 bin ünite kana ihtiyaç duyulduğu ve bu sayı her geçen gün arttığı belirtildi. Gelişmiş ülkelerde nüfusun yüzde 5’i gönüllü kan bağışında bulunurken Türkiye’de bu oran sadece yüzde 1,5 seviyesinde kaldığı vurgulandı.

BYOTELL (3)

Amaç düzenli kan bağışının yaygınlaşması 

BYOTELL çevreye ve doğaya duyarlılık ilkesi kapsamında sosyal sorumluluk projelerine ağırlık veriyor.

Yıl içinde belli periyodlarla kan bağışı organizasyonu planlayan Byotell yönetiminin hedefi, kan bağışının otel çalışanları ile sınırlı kalmaması ve düzenli kan bağışçısı olma alışkanlığının yaygınlaştırılmasıdır.

BYOTELL

Gönüllü kan bağışında Kozyatağı’nda bir merkez olmak ve daha geniş kitlelere ulaşmak için Kızılay ve Kadıköy Belediyesi ile görüşmelere başlandı.

BYOTELL yönetimi önümüzdeki yıllarda gönüllü bağışçıların artmasını sağlamak için Kadıköy Belediyesi ve Kızılay ile görüşüyor. Yeni projenin hedefi Kozyatağı bölgesinde bir kan bağışı merkezi olmaktır. Bu projenin tanıtımı için Kadıköy Belediyesi, Turob gibi kurumlarla da işbirliğine girilecektir.

BYOTELL(1)

k iletişim yayınları

Beğenebileceğiniz Diğer Haberler

Bir yorum bırakın