TAC Yabancı Dil Kursları, yeni şubesiyle Kadıköy’de!

Yazar: Pınar Baltacı

Dünyaya ayak uydurmanın, kişisel gelişim ve iyi bir kariyerin temel yollarından biri de yeni bir yabancı dil… Ülkemizde de bu anlamda dil kursları her geçen gün artarken, gerçek ve kaliteli eğitim veren kurumlar şubeleşerek tüm Türkiye’ye yayılıyor. Bu kurumlardan biri de yaklaşık altı yıl önce Ataşehir’de ilk şubesini açan Turkish American Council (TAC) Yabancı Dil Kursları… Eylül ayında Kadıköy Halitağa Caddesi’nde kadrosunda bulunan yabancı hocalarıyla ikinci şubesini açan TAC Yabancı Dil Kursları, birbirinden avantajlı kampanyaları ile dilini geliştirmek isteyenler için oldukça cazip alternatifler sunuyor.

TAC Yabancı Dil Kursları
YENİ BİR DİL, YENİ BİR DÜNYA…

Amerikan Kültür ve İngiliz Kültür ailesinin de içerisinde yer aldığı Markalar Birliği üyesi olan TAC Yöneticisi Metin Şermikli, Ataşehir’in ardından markalaşma yolunda Kadıköy’ü seçme süreçlerini şu sözlerle anlattı: “TAC Yabancı Dil Kursları, Markalar Birliği içerisinde hem dil okulları hem de kursları ile bulunan bir kurum… Ataşehir’deki şubemizin ardından dil eğitimlerinin kalbinin Kadıköy’de attığını fark ederek, burada da bir şube açmaya karar verdik. Özellikle yabancı dil eğitimleri anlamında oldukça zengin bir cadde olan Halitağa’da yer almak bizim için heyecan verici. Alternatif dil eğitimi seçeneklerimiz ve alanında uzman eğitimci kadromuzla yeni bir dilin, dolayısıyla yeni bir dünyanın kapılarını aralamaya hazırız.”

TAC Yabancı Dil Kursları
İNGİLİZCEYİ TAC KURSLARIYLA YURT DIŞINDA GELİŞTİRECEKSİNİZ…

TAC Kadıköy Şube Müdürü Umut Ekşioğlu ise yakın zamanda hayata geçirilen bir  kampanyanın müjdesi vererek, yurt dışı olanağı da tanıyan kurs imkânlarını aktardı: “Özellikle duyurmak istediğimiz yeni bir kampanyaya başladık. TAC’dan üç seviye ders alan öğrencilerimize, dördüncü seviye bizden hediye… Hem de İngiltere Brighton’da! Bizden her biri 2.5 ay süren üç kur alan öğrencilerimizin konaklama ve yeme-içme gibi ihtiyaçlarını karşılayarak, iki haftalığına Brighton’a gönderiyoruz. İngiltere’de hem ders alıp hem de sosyal aktivitelere katılarak dolu dolu iki hafta geçirecek öğrencilerimiz, bu süre zarfında sürekli İngilizce konuşarak dillerini geliştirebilecek. Program kapsamında sadece uçak biletleri ve vize giderlerini kendileri karşılayacaklar.” 

TAC’DAN ÖZEL DERS ALMA OLANAĞI…

Buradaki kurlara dair bilgiler de sunan Ekşioğlu, sözlerine şöyle devam etti: “Bir seviyede toplamda 152 saat eğitim veriliyor. Bunun 80 saati sınıf içi eğitim… Kişiler bu dersi bağlı olduğu gruplarla beraber gerçekleştiriyor.  Bunun dışında her seviye için 12 saat özel ders alma hakkı var. Bu da toplamda dört seviyede 48 saat olarak düşünülebilir. Artı kurumumuzda konuşma, dinleme, dil bilgisi, çeviri, video izleme gibi sınıflarımız var. Öğrencilerimiz bunlardan da haftada 6 saat faydalanabiliyor. Diğer dil okullarından en büyük farkımız ise, yabancı öğretmenlerimizin tamamının Kanadalı, İngiliz ve Amerikalı olması. Bunun yanında gerçekten eğitimciler… Kısacası, anadillerini eğitimci kimlikleriyle aktarıyorlar.”

k iletişim yayınları

Beğenebileceğiniz Diğer Haberler

Bir yorum bırakın