Moda İskelesi’nin tabelası yerleştirildi

Yazar: Kadir Toprakkaya

Yıllardır ne olacağı merak konusu olan Moda İskelesi’nde mutlu sona doğru yaklaşılıyor. Restorasyon çalışmaları tamamlanma aşamasına gelirken, önceki gün yapının ön ve yan cephesine “Moda İskelesi” tabelası monte edildi. Modalılar, en çok iskele işlevinin yeniden başlayacak olmasından dolayı memnuniyet duyduklarını dile getiriyor.

BAŞKAN MÜJDE VERMİŞTİ…

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, geçtiğimiz nisan ayında Kadıköy Life Dergisi’nin düzenlediği “Gündem Sohbetleri” Instagram canlı yayınında gelen sorular üzerine “Moda İskelesi ile ilgili yakında güzel haberlerimiz olacak” demişti.

Moda İskelesi
BOĞAZ VE ADALAR’A VAPUR SEFERLERİ İSTENİYOR…

Öte yandan, başta Moda sakinleri tarafından iskeleden Boğaz ve Adalar’a seferler düzenlenmesi isteniyor. Bu dileklerini sosyal medya platformlarında paylaşan Kadıköylüler, gerçekleşmesi halinde seferlerin son derece işlevsel olacağını belirtiyor.

KABATAŞ-MODA-BOSTANCI NEDEN OLMASIN?

Takipçilerimizden Arınçtan Tönük ise ilginç ama işlevsel bir öneride bulunarak, “Kabataş-Moda-Bostancı” seferlerinin konulmasının büyük bir kolaylık yaratacağı fikrini paylaştı. Böylelikle Kadıköy’deki yoğunluğun azaltılacağına ve harika bir turistik değer yaratılacağına vurgu yapan Tönük; “Deniz ulaşımının payının yüzde 10’lara çıkarılması isteniyorsa yeni hatlar, yeni iskeleler, gün boyu çok sayıda sefer planlanması gerekiyor” ifadelerini kullandı.

k iletişim yayınları

Beğenebileceğiniz Diğer Haberler

Bir yorum bırakın